Νέα εποχή στην αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη με την εφαρμογή της διουρηθρικής προστατεκτομής με χρήση Holmium Laser (HoLEP).

Η διουρηθρική εκπυρήνιση του προστάτη με χρήση Holmium Laser (HοLEP) αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για ασθενείς όλων των ηλικιών που πάσχουν από καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

holep-06holep-06

Ταχεία διατομή των ιστών

Χάριν στις ιδιότητες του Holmium laser (χαμηλό βάθος διείσδυσης – ταχεία διατομή) επιτυγχάνεται ο στοχευμένος διαχωρισμός του αδενώματος από την κάψα του προστάτη, χωρίς να προκαλεί βλάβη στους υποκείμενους ιστούς.

holep-05holep-05

Αξιόπιστη μέθοδος

Κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια της μεθόδου HoLEP σε μακροπρόθεσμη παρακολούθηση (long-term follow-up)

holep-04holep-04

Ανεξάρτητα του μεγέθους

Η μέθοδος HoLEP εφαρμόζεται αποτελεσματικά ανεξάρτητα από το μέγεθος του προστάτη, καθώς αφαιρεί πλήρως τον αποφρακτικό ιστό φτάνοντας μέχρι την κάψα του προστάτη, ξεπερνώντας τους περιορισμούς άλλων διουρηθρικών χειρουργικών μεθόδων.

holep-03holep-03

Αποτελεσματική αιμόσταση

Η ενέργεια, που παράγεται από το Holmium laser, απορροφάται άμεσα από το νερό και οδηγεί στην επιμελή αιμόσταση των ιστών, μειώνοντας στο ελάχιστο την αιμορραγία.

holep-02holep-02

Υψηλή ενέργεια

Η υψηλή ισχύς του Holmium laser έως 105 W συμβάλλει στην ταχεία διατομή του ιστού με μείωση του χειρουργικού χρόνου.

holep-01holep-01

Διπλός ποδοδιακόπτης

Άμεση εναλλαγή διατομής και ηλεκτροπηξίας.

Περιγραφή της μεθόδου HoLEP

Με το HoLEP γίνεται δια μέσου της ουρήθρας εκπυρήνιση (αφαίρεση) όλου του αδενώματος (προστατικού ιστού) που προκαλεί την απόφραξη, αφήνοντας στο τέλος μόνο την κάψα του προστάτη. Το αδένωμα προωθείται στην κύστη και αφαιρείται ακολούθως με ειδικό εργαλείο (morcellator).

Πλεονεκτήματα της μεθόδου HoLEP

Η μέθοδος HoLEP για τη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας προστάτη αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική λύση, που συνδυάζει αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

  • μειώνεται η πιθανότητα αιμορραγιών
  • μειώνει τον χειρουργικό χρόνο
  • γίνεται αφαίρεση του καθετήρα στο πρώτο 24ωρο
  • Γρηγορότερη ανάρρωση και ταχύτερη έξοδος από την κλινική
  • Ταχύτερη επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες
  • Μπορεί να εφαρμοστεί και σε ασθενείς με πολύ μεγάλα αδενώματα
  • Δυνατότητα επέμβασης και σε ασθενείς υψηλού κινδύνου που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα

Συμπερασματικά, αποτελεί μία από τις οικονομικότερες λύσεις, συγκριτικά με άλλες θεραπείες, επεμβατικές ή συντηρητικές, καθώς απαιτεί μικρότερο χρόνο νοσηλείας, επιτυγχάνει γρήγορη αποθεραπεία και διασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα περιορίζοντας την πιθανότητα επανεπέμβασης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΤΟ

210 77 18 926